Σε σοβαρή κατάσταση 16χρονος που προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης στα επεισόδια

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 16χρονος ο οποίος συνελήφθη κατά τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Ο πιτσιρικάς, ενώ μεταφερόταν με χειροπέδες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τα ξημερώματα, προσπάθησε να διαφύγει και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.  Ο 16χρονος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ φρουρούμενος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κατά τις 5 τα ξημερώματα κρατούμενους(για άγνωστο λόγο) την ώρα που μεταφερόταν στη Γαδα δεμένος πισθάγκωνα ξέφυγε από τον αστυνομικό έλεγχο και προσπάθησε να διασχίσει την Αλεξάνδρας. Τότε, τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Κηφισίας με αποτέλεσμα να σπάσουν τα 2 του πόδια και να έχει εμφανέστατα τραύματα στο κεφάλι.

Ο άνθρωπος βρισκόταν σε αθλία κατάσταση ανήμπορος να κουνηθεί έχοντας εμφανώς σπασμένα πόδια από την πρόσκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ είχε και τραύμα στο κεφάλι του.

Πηγή: luben.tv


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!