Σοκ: Βγήκε «υγιής» από ψυχιατρείο, αποκεφάλισε την 18 μηνών ανιψιά του και περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους [εικόνες]

Μια φρικιαστική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Ρωσία.

Ένας 42χρονος, που αφέθηκε από ψυχιατρικό νοσοκομείο, αποκεφάλισε τη 18 μηνών ανιψιά του με ένα μαχαίρι και περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους ρωσικής πόλης, όπως αναφέρουν μαρτυρίες.

Ο Mikhail Elinsky μαχαίρωσε επίσης τη μητέρα του άτυχου βρέφους, τραυματίζοντάς την σοβαρά, κατά τη διάρκεια του συμβάντος στην πόλη Astrakhan.

Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει και ένα βίντεο που απεικονίζει τον δράστη να απειλεί τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν, αρνούμενος να παραδοθεί. Ως αποτέλεσμα, ο δολοφόνος δέχθηκε τα πυρά των αστυνομικών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα πέθανε.   

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η μητέρα του 18 μηνών παιδιού είχε παρακαλέσει τις Αρχές να μην αφήσουν τον δράστη να φύγει από το ψυχιατρικό νοσοκομείο, καθώς φοβόταν πως παραμένει επικίνδυνος μετά τη δολοφονία γυναίκας που είχε κάνει πριν από 6 χρόνια. Δυστυχώς, δεν εισακούστηκε...

Η ζωή της μητέρας του άτυχου κοριτσιού δεν διατρέχει κίνδυνο, παρά το ότι ο 42χρονος τη μαχαίρωσε στο στομάχι, ενώ ο πατέρας έχει υποστεί σοκ. 

Ο Mikhail Elinsky είχε διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια και είχε εγκλειστεί σε υψηλής ασφάλειας ψυχιατρικό νοσοκομείο για θεραπεία. Πρόσφατα, όμως, είχε αφεθεί ελεύθερος ως «υγιής»...

Σύμφωνα με τοπική αστυνομική πηγή, «κανένας δεν μας είχε ενημερώσει για αυτόν. Κανείς δεν μας έστειλε κάποια πληρφορία που να τον αφορά. Αλλά έτσι συμβαίνει στη χώρα μας. Δεν υπήρχαν αναφορές προς την αστυνομία ότι επρόκειτο να αφεθεί ελεύθερος».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!