Κρήτη: 1.900 τροχονομικές παραβάσεις σε ένα τριήμερο!

 Μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον περιορισμό των τροχαίων αποστέλλει η Τροχαία Κρήτης.

H ευαισθητοποίηση, η αλλαγή νοοτροπίας, η αλλαγή της κουλτούρας και της παιδείας μας, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, για να μπει επιτέλους ένα «stop» στα τροχαία ατυχήματα. είναι το μήνυμα της υπηρεσίας.

Η Τροχαία της Κρήτης προτρέπει τους οδηγούς να πράξουν όλα εκείνα ώστε: «Ο τρόπος σκέψης μας να αλλάξει για να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα στην άσφαλτο».

Υπάρχει εντατικοποίηση στους τροχονομικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στην Περιφέρεια της Κρήτης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή μετακίνηση οχημάτων και πολιτών και το τελευταίο τριήμερο διενεργήθηκαν έλεγχοι από 145 συνεργεία σε 5.585 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 1.911 παραβάσεις.

Η Τροχαία Κρήτης υπενθυμίζει ότι: «Η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτυού και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων καθώς επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!