Τραγωδία με 3χρονο στο Χαμόγελο του Παιδιού: Ζω μια φρίκη. Η σπαρακτική ανακοίνωση

Δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε οι άνθρωποι στο Χαμόγελο του Παιδιού που είχε σαν αποτέλεσμα τον χαμό του  μικρού Νίκου, που έχασε τη ζωή του σήμερα, όταν έπεσε σε φρεάτιο.

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο οργανισμός έκανε την εξής δήλωση: «Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου.

Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άτυχο αγόρι έπεσε μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων. Στο σημείο βρισκόταν συνεργείο καθαρισμού του φρεατίου όταν το παιδί ξέφυγε και έπεσε μέσα

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και έπειτα από λίγη ώρα το παιδί ανασύρθηκε, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 9:40 για τον απεγκλωβισμό ενός αγοριού τριών ετών, το οποίο είχε πέσει σε βόθρο στις εγκαταστάσεις του "Χαμόγελου του Παιδιού" στην Αρχαία Κορινθία.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»: «Ζω μια φρίκη. Είναι σαν να χάνεται για δεύτερη φορά ένα παιδί μου».

Σοκαρισμένος από τον θάνατο του τρίχρονου αγοριού στις εγκαταστάσεις του "Χαμόγελου του Παιδιού", στην περιοχή "Θέατρο" στην Αρχαία Κορινθία, ο Κώστας Γιαννόπουλος μιλάει στο enikos.gr για το τραγικό περιστατικό.

"Είμαι σε κατάσταση φρίκης, ό,τι και να πει κανείς, δεν επαναφέρει το παιδί πίσω" λέει ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού".

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, "τα παιδιά ήταν μέσα στην τραπεζαρία και σε εξωτερικό χώρο γίνονταν εργασίες εκκένωσης του βόθρου. Το αγοράκι διέφυγε της προσοχής του προσωπικού. Έτρεξαν να το προλάβουν και εκείνο άγνωστο πώς, έπεσε στον τροφοδότη του βόθρου".

"Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, δεν δέχομαι αυτό που λένε "η κακιά στιγμή" δηλώνει συγκλονισμένος ο κ. Γιαννόπουλος,

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νηπίου ηλικίας περίπου τριών ετών, το οποίο έπεσε σήμερα το πρωί μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο», στην Αρχαία Κόρινθο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Στο Σπίτι μεγαλώνουν 39 παιδιά από 2.5 έως 24 ετών

Το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο παραχωρήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κιβωτός των παιδιών» στην Ελλάδα και άνοιξε την αγκαλιά του το 2002.

 

 

Ο Γιαννόπουλος για την τραγωδία: Ζω μια φρίκη, είναι σαν να χάνω δεύτερη φορά ένα παιδί μου

Κορινθία: Πέντε συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του τρίχρονου


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!