Η «Γωνιά Γαστρονομίας» για 5η συνεχόμενη χρονιά στην 82ηΔιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 4


Περίπτερο 4 και Πλατεία Γεύσεων

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η «Γωνιά Γαστρονομίας» σας περιμένει στην 82ηΔιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 4 για να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε σε μια μοναδική γιορτή γαστρονομίας.
Για 9 ολόκληρες μέρες βλέπουμε & δοκιμάζουμε προϊόντα από όλη την Ελλάδα! Σε χώρους 600 τμ, 65 Έλληνες παραγωγοί σας περιμένουν για να ανακαλύψετε τα μοναδικά τους προϊόντα, να γνωρίσετε νέες, παραδοσιακές και γκουρμέ γεύσεις αλλά και να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν μοναδικά πιάτα και νοστιμιές που ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σας από καταξιωμένους σεφ, με την υποστήριξη της σχολής μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας “La Chef”.
Η κουζίνα της Γωνιάς Γαστρονομίας θα λειτουργεί καθημερινά μέσα στο περίπτερο 4 με την υποστήριξη της εταιρίας GALAXY – Μαβίδου & Υιοί ΟΕ.
Κάθε μέρα από τις 16.00 έως τις 22.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10.00 έως τις 22.00 γευστικές εκπλήξεις, απίθανα events και μαγειρικές εκδηλώσεις δεν έχουν τέλος στο μεγαλύτερο περίπτερο γεύσης της 82ης ΔΕΘ!



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!