Νέα επίθεση των Anonymous - Χτύπησαν την Τράπεζα της Ελλάδος! Νέες απειλές σε ΑΑΔΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο «πόλεμος» των Anonymous με την κυβέρνηση. Αυτή τη φορά οι χάκερ εξαπέλυσαν απειλές κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, γράφοντας στη σελίδα τους στο Facebook ότι «είστε αδύναμοι μπροστά μας! Ο λαός μας δεν σας φοβάται! Όλα θα τα βρείτε μπροστά σας!».

Ηλεκτρονική επίθεση εξαπέλυσαν οι Anonymous "ρίχνοντας" και την ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η σελίδα βρίσκεται εκτός λειτουργίας από το Σάββατο, οπότε και η ομάδα των χάκερ ανακοίνωσε μέσω facebook πως αυτή είναι υπεύθυνη για αυτό.

«Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων» αναφέρουν στο μήνυμά τους προς την κυβέρνηση.

Το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών δεν «ανοίγει» αν και έχουν περάσει πολλές ώρες απο την κυβερνοεπίθεση.

Σύμφωξνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Π" εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη διατάξει έρευνα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις κυβερνοεπιθέσεις στην ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών.

«Κανένα σπίτι δεν θα αγγίξετε! Greek Government, be ready (Ελληνική κυβέρνηση να είσαι έτοιμη). Έρχονται πολλά!» γράφουν σε χθεσινή ανάρτησή τους.

Η ομάδα των χάκερ "επανήλθε" με σειρά αναρτήσεων της στο Facebook:

Το μεσημέρι της Κυριακής σε νέα τους ανάρτηση οι Anonymous, γνωστοποίησαν ότι έριξαν για λίγο και την ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδας, ενώ προειδοποιούν ότι επόμενος στόχος τους είναι η ΑΑΔΕ.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση των Anonymous Greece την Παρασκευή, στην οποία έκαναν αναφορά για το ζήτημα των πλειστηριασμών και την άρνηση του ΕΟΠΥΥ να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό.

Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous:

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»».


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!