Εξαιρετικό το “Παρτυ Ανακύκλωσης” του Περιβαλλοντικού στο Ωραιόκαστρο. Αποκλειστικές δηλώσεις του Δημ. Μάρδα στο avatonpress.gr [video] [φώτο]

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο πάρκο Καλόγηρος στο Ωραιόκαστρο, απο τον Περιβαλλοντικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.
Το "Πάρτυ της ανακύκλωσης" είχα απ' όλα. κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, ζωγραφική, face painting, μουσική, χορευτικά, παιχνίδια, εκπλήξεις και δώρα.
Είχε 

  • Περιβαλλοντικό “Λούνα Πάρκ” με διαδραστικά παιχνίδια.
  • την “Μορφογένεσις” Εργαστήρι κατασκευών με ανακυκλώσιμα και άχρηστα υλικά, με την καθοδήγηση των συμπολιτών μας και εικαστικών κ. Γιώργου Κοσμίδη και Ολυμπίας Κοσμίδου.
  • Ζωγραφική για όλους, σε  αμέτρητα  μέτρα επιφάνειας, για να εκφράσουμε ότι νιώθουμε για το περιβάλλον μας, μέσα απ’ τη ζωγραφική και τα χρώματα, με την κ. Ιωάννα Παυλοπούλου (πανώ εκδήλωσης).
  • το “Ζωγραφείον” Ζωγραφική, με τις κ. Κασίδου Μαρία και Κασίδου Κική.
  • Face painting με πεταλούδες, λουλούδια… πάνω σε όμορφες χαμογελαστές φατσούλες… απο την περιβαλλοντική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου
  • βιωματικά παιχνίδια ανακύκλωσης σχεδιασμένα απο την περιβαλλοντική ομάδα του  2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου
  • Επίσης συμμετείχε  το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου 'Ερωτόκριτος"
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ Δημ. Μάρδας, ο πρόεδρος του δημ. συμβουλίου κ Σημαιοφορίδης, ο αντιδήμαρχος κ Ιωσηφίδης, ο δημ σύμβουλος κ Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών κ Μανουσάκης, το διοικητικό συμβούλιο της Ελπίδας πλήθος κόσμου με τα παιδιά τους.
Ο βουλευτής κ Δημ Μάρδας μίλησε στο avatonpress.gr . Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του:


















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!