Επίθεση με ντομάτες δέχτηκε η Μέρκελ

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο ντομάτες εκτοξεύτηκαν κατά της Μέρκελ, σε διαφορετικά σημεία της ομιλίας της με την μία, μόνο, να την πετυχαίνει στον μηρό, ενώ η άλλη πέτυχε έναν από τους βοηθούς της.

Οι ντομάτες συνοδεύτηκαν από φωνές διαμαρτυρίες κατά της καγκελαρίου, οι οποίες περιελάμβαναν χαρακτηρισμούς όπως "ψεύτρα" και "υποκρίτρια" και αποτελούν την πιο πρόσφατη απόδειξη της δυσαρέσκειας που αντιμετωπίζει, κυρίως εξαιτίας της πολιτικής που ασκεί στο προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες εισήλθαν στην Γερμανία τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, υπερασπιζόμενη την πολιτική των "ανοιχτών θυρών" δήλωσε χαρακτηριστικά: Εάν κάναμε ένα λάθος, αυτό δεν είναι ότι δεχτήκαμε ανθρώπους, αλλά ότι δεν δώσαμε την απαραίτητη προσοχή στο γεγονός ότι άνθρωποι στην Ιορδανία, τον Λίβανο την Τουρκία και την Συρία δεν είχαν να φάνε, δεν μπορούσαν να μορφωθούν και αναγκάζονταν να συνεργαστούν με διακινητές ανθρώπων".

 

Η Μέρκελ έχει δεχτεί αρκετές φορές προπηλακισμούς κατά την προεκλογική της εκστρατεία, οι οποίοι κατά κύριο λόγο προέρχονται από υποστηρικτές του ακροδεξιού AfD.

 

Πληροφορίες: Express Φωτογραφίες: Uwe Anspach/dpa via AP


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!