Νότης Μαριάς: Η πρόταση μας βάζει τελεία και παύλα στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς


Αθήνα 9/9/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ


Νότης Μαριάς: Η πρόταση μας βάζει τελεία και παύλα στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Η πρόταση μας βάζει τελεία και παύλα στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, επισήμανε ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ στις 4/9/2017.
«Η πρόταση μας ως Κόμμα «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» για τα Κόκκινα Δάνεια, είναι αυτή που διατύπωσα στις 30/3/2016» είπε ο Νότης Μαριάς και συνέχισε:
Η Ελλάδα έχει «πάρει δάνειο 86 δις ευρώ και απ’ ότι αποδείχθηκε, υπάρχει σχετικό έγγραφο της Κομισιόν, θα περισσέψουν μετά το τέλος του προγράμματος και αφού εξοφληθούν όλοι, 24,7 δις ευρώ.
Εμείς λοιπόν προτείνουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τα οφειλόμενα και με 4,5 δις ευρώ, από αυτά, να δημιουργήσουμε ένα Ταμείο για Κόκκινα Δάνεια το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στον δανειολήπτη να πάει ο ίδιος να αγοράσει, υπό προϋποθέσεις, το δάνειό του».
Η πρόταση μας, παρατήρησε ο Νότης Μαριάς, είναι ρεαλιστική και εφαρμόσιμη αφού ακόμη και ο Ντράγκι απαντώντας σε ερώτημά μου αποδέχεται τη δημιουργία Ταμείου για Κόκκινα Δάνεια.
Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε:
«Έχω μάλιστα και τοποθέτηση του κ. Ντράγκι ότι αυτό το επιτρέπει στην Ισπανία.
Επίσης συνάδελφοι μου από την Πορτογαλία, ακούγοντας την πρόταση μας, την μετέφεραν στην Πορτογαλική Κυβέρνηση και σε συνεργασία μαζί της την προωθούν».
Σε ερώτημα γιατί η Κυβέρνηση δεν προωθεί τη συγκεκριμένη πρόταση και η Αντιπολίτευση δεν την αναδεικνύει, ο Νότης Μαριάς απάντησε: «Διότι είναι ταυτισμένοι με την πολιτική των δανειστών».

Επισυνάπτεται το βίντεο με τη συνέντευξη του Νότη Μαριά.








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!