Η επικαιρότητα στο δήμο Παύλου Μελά




1. Ο Δήμος Παύλου Μελά, η Διεύθυνση Υποστήριξης & Ανάπτυξης της Καθημερινότητας των Κοινωνικών Ομάδων και το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού, ανακοινώνουν ότι τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 ξεκινά η λειτουργία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ στην Οδό Λαγκαδά και Καλαβρύτων στη Σταυρούπολη, για τη νέα περίοδο 2017 - 2018.
Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει η Αίθουσα των Βαρών με τη δυνατότητα εγγραφών σε άτομα άνω των 18 ετών και σε εφήβους 15 – 18 ετών με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα. Υποχρεωτική είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού υγείας κατά την εγγραφή.

2. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των γονέων σχετικά με την  επιδημική έξαρση ιλαράς σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, πρόσφατα και στην Ελλάδα και βάση των συστάσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων), συστήνεται ο άμεσος έλεγχος της εμβολιαστικής κάλυψης για ιλαρά των νηπίων που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά από τους παιδιάτρους τους και ο άμεσος εμβολιασμός τους, εφ' όσον αυτό κρίνεται αναγκαίο.

3. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά στη συνεδρίασή του, στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, εξέδωσε Κατά Πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα καταγγελίας σε σχέση με τη διαρροή στο διαδίκτυο της Έκθεσης με θέμα : Δυσοσμία στη Δυτική Θεσσαλονίκη- Καταγραφή Υπάρχουσας Κατάστασης, σύμφωνα με την υπ΄ αρ. 513/2017 απόφασή του:
Τις τελευταίες μέρες διέρρευσε στο διαδίκτυο η Έκθεση με θέμα Δυσοσμία στην Δυτική Θεσσαλονίκη – Καταγραφή Υπάρχουσας Κατάστασης που συνέταξε ιδιωτική εταιρεία για λογαριασμό των ΕΛΠΕ και η οποία  αριθμεί 105 σελίδες και έχει ημερομηνία 7 Μαΐου, η αυθεντικότητα της οποίας ουδέποτε αμφισβητήθηκε.
Την ανήκουστο αυτή πρακτική καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε σήμερα με το παρόν ψήφισμα.


4. Το Τμήμα Υγείας Κοινωνικών & Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, διοργανώνει σειρά δωρεάν μαθημάτων ψυχοπροφύλαξης και μητρικού θηλασμού.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εγκυμονούσες ανεξαρτήτως εβδομάδας κύησης και υλοποιείται από την εξειδικευμένη Μαία Πόπη Πασχαλόγλου.
Τα μαθήματα θα υλοποιούνται σε δίωρες συναντήσεις, τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες, ακόμα και εκτός πενθημέρου, κατόπιν συνεννόησης.
Χώρος των μαθημάτων ορίζεται το Κοινωνικό Ιατρείο, Αγίας Μαρίνης 4, στην Πολίχνη.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 609380 και 2310 587812.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!