Στοίχημα: Άσσοι για Πανιώνιο και Θέλτα

Στοίχημα: Άσσοι για Πανιώνιο και Θέλτα

Ολοκληρώνεται απόψε η εμβόλιμη δράση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, όπως επίσης και η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα μας απασχολήσουν οι δύο διοργανώσεις, όπως επίσης και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Μπόχουμ για τη Β’ Γερμανίας. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.
Κερδίζει ο Πανιώνιος
Ξεκινάμε τα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν ότι η νίκη σήμερα θα τους δώσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρήθηκαν στην Ήπειρο και την περασμένη Δευτέρα στο πλαίσιο της Σούπερλιγκ, με το τελικό 1-1 να κρίνεται μάλλον δίκαιο, έστω κι αν οι Νεοσμυρνιώτες είχαν μεγάλη φάση στο φινάλε για να «κλέψουν» τη νίκη. Αμφότερες οι ομάδες πορεύονται αήττητες μέχρι στιγμής στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με τους γηπεδούχους να μετρούν 8 πόντους και τους φιλοξενούμενους 6. Τόσο ο Πανιώνιος, όσο και ο ΠΑΣ θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές απόψε, δίνοντας χρόνο στις «ρεζέρβες», θεωρούμε ότι το επίπεδο των γηπεδούχων είναι πιο υψηλό και μπορούν να κερδίσουν εντός έδρας. Επιλέγουμε άσσο.
Το παίρνει η Θέλτα
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Θέλτα – Χετάφε, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.83. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ Ισπανίας. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από ήττες, καθώς η μεν Θέλτα έχασε 2-1 απ’ την Εσπανιόλ εκτός έδρας, ενώ η Χετάφε ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 απ’ την Μπαρτσελόνα. Ήταν η τρίτη ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές για την ομάδα της Γαλικίας, που σήμερα θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις επιτυχίες, η συγκομιδή των τριών πόντων σε τέσσερα ματς δεν είναι αποδεκτή. Τέσσερις πόντους μετράει η Χετάφε, που ξεκίνησε με εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπιλμπάο (0-0), επικράτησε εκτός έδρας της Λεγκανές (1-2), υπέστη δύο φυσιολογικές εντός έδρας ήττες από Σεβίλλη (0-1) και Μπαρτσελόνα (1-2). Η Θέλτα έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη, θεωρούμε ότι εντός έδρας μπορεί να την πάρει κόντρα σε μια βατή αντίπαλο όπως η Χετάφε.
Δε χάνει η Μπόχουμ
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Νυρεμβέργη – Μπόχουμ, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.83. Είναι το παιχνίδι που κλείνει την 7η αγωνιστική της Β’ Γερμανίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ανάμεικτα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Οι γηπεδούχοι πορεύονται με ρεκόρ 3-1-2 μέχρι στιγμής, έρχονται απ’ το εμφατικό εκτός έδρας 1-6 επί της Ντούισμπουργκ! Στον αντίποδα, η Μπόχουμ επέστρεψε στις ήττες την Κυριακή με το εντός έδρας 1-2 απ’ τη Χάιντενχαϊμ, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες με Ντιναμό Δρέσδης (3-2 εντός) και Ντάρμσταντ (1-2). Στο 2-1-3 το ρεκόρ των φιλοξενουμένων, θεωρούμε ότι μπορούν να σταθούν όρθιοι σήμερα στη δύσκολη έδρα της Νυρεμβέργης, επιλέγουμε Χ2.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!