Πέθανε η ηθοποιός Σοφία Ολυμπίου -Η «θεία Τζούλια» από το «Ακρως Οικογενειακόν»

Έφυγε από τη ζωή, στα 82 της χρόνια, η ηθοποιός Σοφία Ολυμπίου, η οποία είχε αγαπηθεί πολύ μέσα από το σίριαλ «Ακρως Οικογενειακόν» ως «θεία Τζούλια».

Η ηθοποιός είχε μια σημαντική καριέρα στο θέατρο και συμμετείχε και σε πολλά επιτυχημένα σίριαλ, όπως «Δις Εξαμαρτείν», «Τρεις Χάριτες», «Ντόλτσε Βίτα», «7 θανάσιμες πεθερές», με τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Αν υπήρχες θα σε χώριζα» το 2007. 

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης.

Tο πραγματικό της όνομα ήταν Σοφία-Γλυκερία Χαλκιοπούλου και μεγάλωσε σε καλλιτεχνική οικογένεια. Πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Χαλκιόπουλος, μητέρα της η ηθοποιός Έλλη Λαλαούνη, παππούς της ο ηθοποιός Νίκος Χαλκιόπουλος & γιαγιά της η ηθοποιός Σοφία Χαλκιοπούλου. Από την πλευρά της μητέρας της είχε γιαγιά την, επίσης ηθοποιό, Ολυμπία Δαμάσκου-Λαλαούνη. Πρώτος της σύζυγος υπήρξε ο θιασάρχης & ηθοποιός Γιώργος Ολύμπιος, ενώ ο δεύτερος σύζυγός της ήταν ο ηθοποιός Χριστόφορος Καζαντζίδης.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τρίτη, στις 13:00, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!