Στοίχημα: Προβάδισμα για Ντόρτμουντ



Στοίχημα: Προβάδισμα για Ντόρτμουντ

Απόψε «σερβίρεται» το μενού της δεύτερης ημέρας της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπως το Λίβερπουλ – Σεβίλλη και το Τότεναμ – Ντόρτμουντ, ενώ η προσοχή μας είναι πάντα και στο Ευρωμπάσκετ, όπου σήμερα η Εθνική αντιμετωπίζει τη Ρωσία στα προημιτελικά. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.
Μπορεί το διπλό στο Λονδίνο
Ξεκινάμε τα προγνωστικά για το πάμε στοίχημα με την αναμέτρηση Τότεναμ – Ντόρτμουντ, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Πρόκειται για αναμέτρηση που ίσως κρίνει πολλά στη «μάχη» της δεύτερης θέσης, με δεδομένο ότι η κορυφή του ομίλου εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τις ορέξεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Τότεναμ είναι μια ομάδα που παραδοσιακά απογοητεύει στην Ευρώπη (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), σήμερα υποδέχεται την πάντα σταθερή και αξιόπιστη Ντόρτμουντ. Οι Άγγλοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 0-3 επί της Έβερτον, μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, την ίδια στιγμή που οι Γερμανοί έμειναν στο εκτός έδρας 0-0 με τη Φράιμπουργκ. Έχει αρκετά «διπλά» η Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράρει σχεδόν πάντα, απόψε της δίνουμε το προβάδισμα. Επιλογή μας το 2 DNB.
Δε χάνει η Μάριμπορ
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μάριμπορ – Σπαρτάκ Μόσχας, όπου επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 2.00. Επιστρέφουν στο Τσάμπιονς Λιγκ οι Σλοβένοι, που θα παίξουν για τρίτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους της διοργάνωσης. Κατέκτησαν πανάξια το εισιτήριο για τη φάση των γκρουπ, κληρώθηκαν σε όμιλο με Λίβερπουλ, Σεβίλλη και Σπαρτάκ Μόσχας, ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι η τρίτη θέση. Έχουν ήδη προλάβει να παίξουν 15 επίσημα ματς, όπου έχασαν μόλις μια φορά, κι αυτή στο πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά (2-1 εκτός έδρας). Απέναντι τους έρχεται η Σπαρτάκ, που επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2012, αυτή τη φορά ως πρωταθλήτρια Ρωσίας. Δεν έχει ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 8η θέση, είναι αδύναμη εκτός έδρας, όπου μέχρι στιγμής μετράει ρεκόρ 0-3-2. Υποτιμάται απ’ τις αποδόσεις η Μάριμπορ, η οποία θα έχει διάθεση και πάθος, θεωρούμε ότι δε θα χάσει, επιλέγουμε 1Χ.
Εύκολα η Πόρτο
Πάμε στο Πόρτο – Μπεσίκτας, όπου επιλέγουμε Πόρτο -1 σε απόδοση 2.02 (-1 Ασιατικά Χάντικαπ: Σε περίπτωση που η Πόρτο κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Πόρτο κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Σ’ έναν ιδιαίτερα «ανοιχτό» όμιλο, με Πόρτο, Μονακό, Μπεσίκτας και Λειψία, οποιοδήποτε αποτέλεσμα δε θα είναι έκπληξη. Ωστόσο, Πόρτο και Μονακό είναι σίγουρα ένα επίπεδο ψηλότερα απ’ τις άλλες δύο ομάδες του γκρουπ, κάτι που θεωρούμε ότι θα φανεί απόψε. Οι «δράκοι» έχουν ξεκινήσει «μαγικά» τη σεζόν με 5/5 νίκες στο πρωτάθλημα, όπου μάλιστα δεν έχουν δεχτεί καν γκολ μέχρι στιγμής! Σήμερα υποδέχονται την Μπεσίκτας, που πορεύεται αήττητη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος (3-1-0), όμως δεν πιστεύουμε ότι θα σταθεί σήμερα στην Πορτογαλία. Επιλέγουμε Πόρτο -1.
Με Ελλάδα και Σλούκα
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με το μεγάλο παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα στη Ρωσία για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, όπου προβλέπουμε νίκη της εθνικής μας και τουλάχιστον 5 ασίστ για τον Κώστα Σλούκα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε τέλεια εμφάνιση κόντρα στη Λιθουανία, επιτέλους απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητες του, σήμερα μπαίνει με εξαιρετική ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στον προημιτελικό με τη Ρωσία. Το θετικό μομέντουμ βοηθά στην επίτευξη περισσότερων σουτ, στοιχείο «κλειδί» για την αγωνιστική άνοδο της Ελλάδας. Όλη η Ρωσία είναι ο πόιντ γκαρντ, Αλεκσέι Σβεντ, ο οποίος μετράει 23.7 πόντους και 6.7 ασίστ μ.ο., αν η Ελλάδα τον περιορίσει θα έχει σοβαρές πιθανότητες για τη νίκη. Θεωρούμε ότι οι παίκτες του Κώστα Μίσσα θα τα καταφέρουν, ποντάρουμε στη νίκη της εθνικής σε απόδοση 2.05. Παράλληλα, προτείνουμε και το Over 4 ασίστ για τον αφηνιασμένο Κώστα Σλούκα, ο οποίος πραγματοποιεί το τουρνουά της καριέρας του (σε απόδοση 1.87).
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!