Γόρδιος δεσμός για την Κεντροαριστερά η ηλεκτρονική ψηφοφορία

Σε γόρδιο δεσμό μετατρέπεται η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την Κεντροαριστερά.

Το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να έχει ισχυρές ενστάσεις ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Καμίνης και ο Γιάννης  Μανιάτης επιμένουν ότι πρέπει να βρεθεί λύση. 

Συμφωνία δεν επήλθε ούτε την Τρίτη στην επιτροπή Αλιβιζάτου, αποφασίστηκε όμως ομόφωνα να εξουσιοδοτηθεί ο κ. Αλιβιζάτος να στείλει επιστολή στις εταιρίες Vodafone, Cosmote και Wind ζητώντας να εγγυηθούν το αδιάβλητο της διαδικασίας.
 
Την τελική απόφαση μεταδίδεται ότι θα την πάρουν οι αρχηγοί. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα επέτρεπε στους πολίτες να εκφραστούν άμεσα και να προσεγγίσουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον το εγχείρημα. Επιπλέον θα διέλυε και τους κομματικούς μηχανισμούς. Με άλλα λόγια το θέμα είναι περισσότερο πολιτικό παρά τεχνικό. Η επιτροπή Αλιβιζάτου θα συνεδριάσει εκ νέου όταν υπάρξει η απάντηση από τις εταιρίες, αλλά όπως μεταδίδεται αν δεν καταφέρει να καταλήξει σε κοινά αποδεκτή απόφαση το ζήτημα θα παραπεμφθεί στους αρχηγούς των κομμάτων.  


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!