Ο... ατρόμητος Μακρόν θα πάει στην Πνύκα -Προβληματισμός για την επίσκεψη στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Τα στελέχη των γαλλικών υπηρεσιών ασφαλείας φαίνεται πως έχουν δώσει το «πράσινο φως» για την ομιλία του Εμανουέλ Μακρόν στην Πνύκα, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός για την επίσκεψή του στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος πρόεδρος αποδεικνύεται... ατρόμητος σε σχέση με τον Μπαράκ Ομπάμα, αφού θα μεταβεί, κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, στην Πνύκα και θα δώσει στον ιστορικό αρχαιολογικό χώρο μια ομιλία για τη δημοκρατία και τις προκλήσεις της εποχής μας. 

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες δύο ημέρες στελέχη των αρμόδιων γαλλικών υπηρεσιών ασφαλείας του Γάλλου προέδρου, μαζί με στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, πραγματοποιούν αυτοψίες στον συγκεκριμένο χώρο, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα κενό ασφαλείας.

Ωστόσο, έντονος προβληματισμός υπάρχει για την επίσκεψη του Μακρόν στο Γαλλικό Ινστιτούτο, στην οδό Σίνα, το οποίο τον περασμένο Φεβρουάριο είχε γίνει στόχος διπλής εμπρηστικής επίθεσης από κουκουλοφόρους και είναι κοντά σε μία «καυτή» περιοχή.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!