Ανακοίνωση για το πρόγραμμα ρομποτικής στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                          

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

Ενημερώνουμε ότι η Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής SERA team της Ενορίας μας, μετά από τρείς συνεχόμενες χρονιές ενεργούς και καρποφόρου συμμετοχής στους Πανελλήνιους Διαγωνισμό Ρομποτικής του FLL και της EduACT, κατά τους οποίους απέσπασε θερμότατα θετικά σχόλια, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της και συνέλεξε σημαντικά βραβεία, δεν θα λάβει μέρος στον φετινό διαγωνισμό του FLL.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατόπιν συζητήσεων και προβληματισμού, καθώς το team των προπονητριών μας αδυνατεί για φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω αυξημένων υποχρεώσεών τους, επαγγελματικών και ακαδημαϊκών.
Τα παιδιά-μέλη, αυτά τα υπέροχα και πανέξυπνα παιδιά μας, της SERA team, θα παραμείνουν ενωμένα και ενεργά και δίνουν ραντεβού για την επόμενη σεζόν 2018-2019.
Δεν σταματάμε όμως εδώ. Ήδη μελετάμε την δημιουργία Εργαστηρίου Ρομποτικής για αρχάρια παιδιά στον χώρο του Πνευματικού μας Κέντρου, το οποίο φιλοδοξούμε να λειτουργήσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Είμαστε προσηλωμένοι στο όραμά μας, να δίνουμε στα παιδιά σοβαρές ευκαιρίες ανάπτυξης των ταλέντων τους στις νέες τεχνολογίες και προκλήσεις, μέσα στην ασφαλή και ζεστή αγκαλιά της Εκκλησίας μας. Εξάλλου ήμασταν οι πρώτοι που φέραμε την εκπαιδευτική ρομποτική στην περιοχή μας, με την στήριξη της eduACT, και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό!
Μείνετε συντονισμένοι στις Σελίδες της Ενορίας μας!
Δεν σταματάμε!
Η SERA team είναι εδώ!





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!