Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε στη Σαλαμίνα και τη Γλυφάδα: Γι’ αυτό το έγκλημα θα απολογηθεί κανείς; [εικόνα & βίντεο]

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες από το παραλιακό μέτωπο της Αττικής ενώ τις τελευταίες ώρες ενισχύονται συνεχώς μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη» και των βαρύτατων συνεπειών που ακολούθησαν για τη δημόσια υγεία και την οικολογία.

Φρεαττύδα, Πειραϊκή, η παραλία του Παρασκευά στα Βοτσαλάκια αλλά και η θαλάσσια περιοχή μπροστά από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, είναι οι περιοχές του Πειραιά που έφτασε η ρύπανση, ενώ σε παραλίες σε 'Αγιο Κοσμά, Ελληνικό και Γλυφάδα οι κηλίδες αγγίζουν σχεδόν τις ξαπλώστρες.

Την οργή του για το περιστατικό εξέφρασε στα μέσω δημοσιεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Γιώργος Λιάγκας ζητώντας παράλληλα να απολογηθούν εκείνοι που φέρουν την ευθύνη.

«Γλυφαδα τωρα!!! Γι αυτο το εγκλημα θα απολογηθει κανεις απο τους ανικανους που αποφασιζουν. Και δε μιλαω κομματικα. Ολοι ιδιοι», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει του ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας μετά τη Γλυφάδα βρέθηκε και στη Σαλαμίνα απ' όπου και ανάρτησε φωτογραφικό στιγμιότυπο. 

Δείτε το βίντεο και την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιάγκας:

Σαλαμινα τωρα...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Liagas (@gliagas) στις Σεπ 13, 2017, 8:48πμ PDT


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!