Διεγράφη από τη ΝΔ συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ στο Δήμο Αθηναίων

Στη διαγραφή του συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και εργαζόμενου στο Δήμο Αθηναίων Βασίλη Πολυμερόπουλου προχώρησε η Νέα Δημοκρατία ύστερα από την απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου Αθηνών που έκρινε ότι προήχθη στην υπηρεσία προσκομίζοντας «μαϊμού μεταπτυχιακό». Στην διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου από μέλος της ΝΔ προχώρησε ο γραμματέας της ΠΕ Λευτέρης Αυγενάκης λαμβάνοντας υπόψη το καταστατικό, τις ιδεολογικές αρχές και θέσεις του κόμματος καθώς και την απόφαση του δικαστηρίου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Την ίδια ώρα μαίνεται αντιπαράθεση με το ΣΥΡΙΖΑ για τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους με τη ΝΔ καλώντας το κυβερνών κόμμα «να μην μας κουνάει το δάχτυλο» απαντώντας σε χτεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ανέφερε ότι «η καταδικαστική απόφαση της Δικαιοσύνης για τον συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Πολυμερόπουλο, αποδεικνύει την «αριστεία» στις παρανομίες, που κατέχει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων και πιστοποιητικών ξεκίνησε την περίοδο που ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Τότε, που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε και ήταν απέναντι σε κάθε έλεγχο νομιμότητας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιπτώσεις σαν αυτή του κ. Πολυμερόπουλου» τονίζει η ΝΔ και προσθέτει: «Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μας κουνάει το δάχτυλο, να ενημερώσει τους πολίτες γιατί σταμάτησε από τον Ιανουάριο του 2015 τους ελέγχους για την ορθή τήρηση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Επίσης, πόσες υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια, με ορατό τον κίνδυνο στο τέλος του έτους πολλοί από αυτούς να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους».

(Φωτό: Sooc)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!