Η Μπριζίτ Μακρόν διαψεύδει τον Σαρκοζί: Ούτε στον Εμανουέλ δεν αποκαλύπτω τι ψηφίζω

Ενοχλημένη εμφανίζεται η Μπριζίτ Μακρόν, για τα όσα ισχυρίζεται ο Νικολά Σαρκοζί, τον οποίο και διέψευσε.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας είχε υποστηρίξει πως η σύζυγος του Μακρόν του αποκάλυψε ότι τον ψηφίζει όλη τη ζωή της. Αλλά η ίδια ξεκαθάρισε ότι το τι κάνει στην κάλπη είναι μια πληροφορία που δεν αποκαλύπτει ούτε καν στον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το RTL, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ήταν έκπληκτη με τους ισχυρισμούς του Σαρκοζί. «Ποτέ δεν είπα σε κανέναν ότι ποιον ψηφίζω και ποτέ δεν πρόκειται ποτέ να το πω. Δεν το λέω ούτε στον Εμανουέλ», είπε η Μπριζίτ Μακρόν σε δικούς της ανθρώπους, σύμφωνα με το RTL πάντα.  

Ο Σαρκοζί υποστήριξε ότι έμαθε ότι έχει έναν απροσδόκητο υποστηρικτή στο Προεδρικό Μέγαρο, σε δείπνο στις αρχές Ιουλίου εκεί, με τους Μακρόν. Στο τέλος εκείνης της συνάντησης, ο πρώην ηγέτης της Γαλλίας είχε πει, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, για την Πρώτη Κυρία «Είναι υπέροχη! Μου είπε ότι με ψηφίζει όλη τη ζωή της!».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!