Λονδίνο: Σκύλος έφαγε κοκαϊνη και σκότωσε το αφεντικό του

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε η ιατροδικαστική υπηρεσία, η επιθετική συμπεριφορά του σκύλου, φαίνεται να οφείλεται σε κατανάλωση κρακ.

Ο κτηνίατρος-τοξικολόγος Νίκολας Καρμάικλ, ότι στα ούρα του σκύλου ανιχνεύτηκαν ποσότητες κοκαΐνης και μορφίνης.

Σύμφωνα με την Mail Online, ο Καρμάικλ δήλωσε πως: "Είναι πολύ πιθανό ο σκύλος να κατανάλωσε ναρκωτικά, πιθανότατα να τα έφαγε. Είναι σχεδόν αδύνατο να πει κανείς με βεβαιότητα εάν αυτό προκάλεσε την επίθεση του σκύλου, όμως σίγουρα θα τον έκανε να συμπεριφέρεται μη φυσιολογικά".

Η παθολόγος Τζούλυ Χίγκινς δήλωσε στο δικαστήριο πως το σώμα του θύματος, έφερα τραύματα στο λαιμό και το πρόσωπο, αιμορραγούσε ακατάσχετα, ενώ ο λάρυγγας είχε διαλυθεί.

Σύμφωνα με τα μέλη του συνεργείου του BBC, γύριζαν επεισόδιο του Drugs Map of Britain(Ο χάρτης των ναρκωτικών στη Βρετανία) όταν ο Μάριο Περιβόητος (αφεντικό του σκύλου) άρχισε να έχει σπασμούς, οι οποίοι έκαναν τον σκύλο να του επιτεθεί.

Ο παραγωγός Τζόσουα Χάντοου κατάφερε να διώξει τον σκύλο από το αφεντικό του, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατροδικαστή, Άντριου Γουόκερ, αίτια θανάτου του Περιβόητου ήταν τα τραύματα από τον σκύλο, ενώ το θύμα πριν πεθάνει είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

"Πιθανόν να έπαθε επιληπτικό σοκ, το οποίο προκάλεσε την επίθεση του σκύλου", είπε.

Ο Γουόκερ ευχαρίστησε το συνεργείο του BBC για τις προσπάθειές τους, ενώ η αστυνομία δήλωσε ότι το σκυλί θα θανατωθεί.

 

Πληροφορίες: The Guardian Φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!