Μήνυμα Μητσοτάκη: Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο υιός Τραγάκης

"Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές", αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοινωση μάλιστα απευθύνει προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση: "Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος".

Ο Γιάννης Τραγάκης είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά ότι θα αποσυρόταν ο ίδιος από την πολιτική και στη Β' Πειραιώς θα έθετε υποψηφιότητα ο γιος του.

"Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί», δήλωσε ο βουλευτής σε συνέντευξή του.Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά – που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές – θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά", είχε αναφέρει ειδικότερα ο κ.Τραγάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν ανακοινωθεί επίσημα ότι κόβεται ο Παναγιώτης Τραγάκης από τα γαλάζια ψηφοδέλτια, ο κ.Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον πατέρα του και τον ενημέρωσε σχετικά με την απόφαση του.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!