Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης Μακρόν

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας θα ισχύσουν το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου λόγω της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής.

Παράλληλα, από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων, ενώ παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!