Συναγερμός στη Μόσχα: Εκκενώσεις δημοσίων κτιρίων μετά από απειλές για εκρηκτικά

Στελέχη των υπηρεσιών ελέγχουν επισταμένα τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους, ενώ περισσότερα από 10.000 άτομα έχουν οδηγηθεί μακριά από 20 κτίρια, όπως δήλωσε στο πρακτορείο Tass πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

"Φαίνεται να πρόκειται για περίπτωση τηλεφωνικής τρομοκρατίας, αλλά πρέπει να ελέγξουμε την αλήθεια αυτών των μηνυμάτων", δήλωσε η πηγή που υπογράμμισε ότι οι κλήσεις ξεκίνησαν ταυτόχρονα και συνεχίστηκαν αφού ξεκίνησε η εκκένωση των κτιρίων.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας, ειδικές μονάδες και αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ελέγχουν τα κτίρια.

Эпидемия анонимных звонков о минировании в России. Эвакуация ТЦ Метрополис в Москве. А здесь о том, что происходит: https://t.co/rpRIh34ksc pic.twitter.com/2ZLUWkzubQ

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται τρεις από τους μεγαλύτερους σιδηροδρομικούς σταθμούς της ρωσικής πρωτεύουσας, περισσότερα από 12 εμπορικά κέντρα, (ένα εκ των οποίων στην Κόκκινη Πλατεία) και τρία πανεπιστήμια, ενώ υπάρχουν ανεπίσημες πληροφορίες για εκκένωση ενός πανεπιστημίου ακόμα.

 

Πληροφορίες: RT.com


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!