Κεντροαριστερά: Στον αέρα η εκλογική διαδικασία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία κινητής τηλεφωνίας δεν προσφέρει σύστημα για ψηφοφορία εξ αποστάσεως, αλλά μόνο για την online διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων ώστε να αποφευχθούν διπλοψηφίες, ενώ δηλώνει ότι η συντομότερη δυνατή ημερομηνία για να είναι έτοιμο το σύστημα είναι τον Φλεβάρη του 2018.

Επίσης, ζητά 900.00 συν ΦΠΑ για την παροχή των υπηρεσιών της, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή, που δύσκολα θα μπορέσει να καλυφθεί από την οργανωτική επιτροπή.

Το News 24/7 είχε αποκαλύψει πως η Vodafone είχε αρκετούς ενδοιασμούς για το πλάνο που της παρουσιάστηκε από τον Νίκο Αλιβιζάτο, με τις εκλογές να βρίσκονται προς το παρόν στον αέρα.

Με δυσφορία αντιμετωπίζουν τις εξελίξεις κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη. Αν και δεν παραλείπουν να σημειώσουν ότι η εταιρία επιβεβαίωσε αυτό που υποστήριζαν από την πρώτη, ότι δηλαδή ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν μπορεί να υπάρξει με την μορφή που ζητούσαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι, δεν κρύβουν την δυσφορία τους για τον χρονικό ορίζοντα της πρότασης, τονίζοντας ότι γεννά ερωτήματα το γεγονός πως στην Νέα Δημοκρατία δέχθηκε να πραγματοποιήσει τις εκλογές σε είκοσι μέρες, ενώ στην Κεντροαριστερά ζητά τέσσερις μήνες.  


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!