Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Κ. Καραμανλή και Αντ.Σαμαρά

Κύκλο επαφών με τους πρώην Πρωθυπουργούς και επί σειρά ετών προέδρους της Ν.Δ. έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενόψει της παρουσίας του στην ΔΕΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της Ν.Δ. αποφάσισε να συναντήσει τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά και να έχει μια ανοικτή και ουσιαστική συζήτηση μαζί τους.

Η κίνηση του Κυρ. Μητσοτάκη θεωρήθηκε επιβεβλημένη ώστε να σταλεί ουσιαστικά και μήνυμα ενότητας της Ν.Δ. παραμονές της εμφάνισης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη συνάντηση έγινε το πρωί της Τετάρτης στη Βουλή, μεταξύ του Κυρ. Μητσοτάκη και του Κ. Καραμανλή. Οι δυο πολιτικοί συζήτησαν την τρέχουσα επικαιρότητα και αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία της κυβέρνησης και της Ν.Δ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ο πρώην Πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και το βράδυ του Σαββάτου θα παρευρεθεί στην ομιλία του προέδρου της Ν.Δ., ενώ θα έχει και συνάντηση με γαλάζια στελέχη της περιοχής.

Η επόμενη συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. θα είναι με τον Αντ. Σαμαρά και αναμένεται να γίνει το πρωί της Πέμπτης. Ο πρώην Πρωθυπουργός ήταν εκτός Αθηνών και επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης, ώστε να έχει την κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Κυρ. Μητσοτάκη στα πλαίσια της επιχείρησης «ενότητα» στη Ν.Δ.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!