Μέρκελ και Σουλτς έχουν ένα κοινό: Δεν παίζουν τυχερά παιχνίδια

Παρά τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, ως «μονομάχοι» στις γερμανικές εκλογές, η Ανγκελα Μέρκελ και ο Μάρτιν Σουλτς έχουν ένα κοινό. Δεν τους αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια.

Η Bild ρώτησε την καγκελάριο τι θα έκανε αν κέρδιζε εκατομμύρια ευρώ στο Λότο. Η Μέρκελ απάντησε: «Δεν παίζω Λότο». Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι έχει δωρίσει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις όλα τα χρήματα που της αναλογούσαν από βραβεία και διακρίσεις.

Η γερμανική εφημερίδα έκανε την ίδια ερώτηση και στον Σουλτς, ο οποίος απάντησε: «Δεν έχω παίξει Λότο ποτέ στη ζωή μου. Δεν θα ήθελα η επιτυχία μου στη ζωή να κριθεί από μια κληρωτίδα».

Παρόμοια άποψη έχουν οι δύο πολιτικοί και για την προσευχή. Οταν ρωτήθηκε αν προσεύχεται να κερδίσει τις εκλογές, η Μέρκελ απάντησε ότι δεν το κάνει ποτέ αυτό για πολιτικά αποτελέσματα.

«Οι πολιτικοί οφείλουν πάντα να γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι σπουδαιότερο από την προσωπική τους επιτυχία», απάντησε από την πλευρά του ο Σουλτς.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!