Κοινή σύσκεψη υποψηφίων της Κεντροαριστεράς ζητά ο Αλιβιζάτος

Επιστολή προς όλους τους υποψηφίους για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς απέστειλε ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη τήρηση της δεοντολογίας για τις εκλογές της ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα.

Ο Νίκος Αλιβιζάτος προτείνει να πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη για να αποφασιστούν τα περαιτέρω βήματα μετά την εμπλοκή που δημιουργήθηκε εξ αιτίας της άρνησης των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας να αναλάβουν την ηλεκτρονική διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθηγητής προτείνει η συνάντηση να γίνει είτε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή. Στην επιστολή επισυνάπτεται και η απάντηση της εταιρείας WIND.

Η εταιρεία για να αναλάβει τη διαδικασία, θέτει συγκεκριμένους όρους που, αν γίνουν δεκτοί, θα οδηγήσουν σε μετάθεση την εκλογή αρχηγού τον Δεκέμβριο, καθώς σύμφωνα με την επιστολή το σύστημα για να είναι αξιόπιστα λειτουργικό θα χρειαστούν περίπου 60 ημέρες.

Η εταιρεία WIND φέρεται ότι να αρνείται την ευθύνη για την ανάληψη του έργου της ψηφοφορίας, αλλά αφήνει ανοικτή τη συνεργασία «με όποιον φορέα αναλάβει το έργο της εκλογικής διαδικασίας», προκειμένου να παράσχει «τις αναγκαίες υπηρεσίες και εξοπλισμό επικοινωνίας», εφ' όσον της ζητηθεί.

Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο Νίκος Αλιβιζάτος, θα πρέπει να απευθυνθεί σε εταιρείες πληροφορικής που έχουν εμπειρία στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και λειτουργία ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων, όπως είναι μεταξύ άλλων η Intrasoft, η Unisystem, η Singular και η OTS.

• ΜΕ στοιχεία από το ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!