Παρουσίαση του τοπικού θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Ενημερώνομαι-ανακυκλώνω-σκέφτομαι τον συνάνθρωπο" στην διημερίδα της ε.ο.αν. & ΥΠΕΝ στην Δ.Ε.Θ.




Τα Γραφεία Περιβαλλοντικής ΔΠΕ και ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης συμμεείχαν με παρέμβαση στην διημερίδα "οι νομοθετικές εξελίξεις και εφαρμογές στο χώρο της ανακύκλωσης, της κομποστοποίησης και της πρόληψης", που διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης και το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ. 
Παρουσιάστηκαν  οι δράσεις του Τοπικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  "Ενημερώνομαι-ανακυκλώνω-σκέφτομαι τον συνάνθρωπο", που ίδρυσαν και συντονίζουν για 5η συνεχή χρονιά τα παραπάνω Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με τη συμμετοχή των περισσότερων σχολικών μονάδων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης. 














Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!