Στοίχημα: Προβάδισμα στο ντέρμπι η Τσέλσι, με τα γκολ στη Λάρισα




Στοίχημα: Προβάδισμα στο ντέρμπι η Τσέλσι, με τα γκολ στη Λάρισα



Ένα άκρως ενδιαφέρον διήμερο ξεκινάει σήμερα, με σπουδαίες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Φυσικά, ξεχωρίζει το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, με τις δυο ομάδες να είναι σε φουλ φόρμα και να είναι έτοιμες να μας χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις. Το Betarades.gr ξεχώρισε τέσσερα σημεία από το σημερινό πρόγραμμα, το οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσεις, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα, μέσα από τη livescore υπηρεσία μας.
Συνεχίζει ακάθεκτη η Τσέλσι
Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Premier League και την αναμέτρηση Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι. Η Τσέλσι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, φροντίζει να το αποδεικνύει συνέχεια και το ίδιο έπραξε και μεσοβδόμαδα, κερδίζοντας με 1-2 στην έδρα της Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το γεγονός πως έχανε μέχρι και το 59'. Το σύνολο του Κόντε μετράει επτά νίκες και μια ισοπαλία στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, βρίσκεται στο -3 από την κορυφή ου βαθμολογικού πίνακα και κόντρα στη Σίτι θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό του ώστε να φέρει τη μάχη του πρωταθλήματος στα ίσια. Η Σίτι από την πλευρά της είναι εξαιρετική σε όλους τους τομείς, σκοράρει με τεράστια άνεση και δέχεται δύσκολα το γκολ, ωστόσο η σημερινή της αποστολή είναι ιδιαιτέρως δύσκολη και περιμένουμε το “στραβοπάτημά” της. Επιλογή μας θα αποτελέσει το 1DNB σε απόδοση 1.90.
Βρήκε ρυθμό ο ΠΑΟΚ
Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και το παιχνίδι Λάρισα – ΠΑΟΚ. Οι “βυσσινί” απογοητεύουν πλήρως με την παρουσία τους μέχρι στιγμής, βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις δυο βαθμούς μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών, ενώ καλούνται να διορθώσουν άμεσα την κάκιστη αμυντική τους λειτουργία αν θέλουν να έχουν τύχη στη μάχη της παραμονής. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι στο -2 από την ΑΕΚ, μας έχει συνηθίσει σε “επαγγελματικές” νίκες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ωστόσο διαθέτει αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά ώστε να πετύχει παραπάνω από ένα τέρμα κόντρα σε μια αμυντική γραμμή όπως αυτή των γηπεδούχων. “Βλέπουμε” ένα ανοιχτό ματς με αρκετά τέρματα, έτσι θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.15.
Κερδίζει εντός η Γκινγκάμπ
Μεταφερόμαστε στη γαλλική Ligue 1 και το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκινγκάμπ και Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι μετρούν δυο νίκες και τρεις ήττες στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, βρίσκονται στη 10η θέση με εννιά βαθμούς όντας στο -4 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και οφείλουν να βρουν αγωνιστική σταθερότητα αν θέλουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν. Έχουν επικρατήσει στα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους με “καθαρές” νίκες κόντρα σε Στρασβούργο και Λιλ και κόντρα στη μετριότατη, Τουλούζ, έχουν “χρυσή” ευκαιρία για να προσθέσουν ακόμη τρεις πόντους στο “σακούλι” τους. Η Τουλούζ από την πλευρά της είναι μετριότατη σε όλους τους τομείς είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός, έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος και σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο. Εδώ, θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.10.
Παίρνει τη νίκη με χαμηλό σκορ η Ατλέτικο
Ολοκληρώνουμε με La Liga και την κόντρα της Λεγκανές με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια καλή σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των έξι πρώτων “στροφών” βρίσκονται στην 7η θέση με 10 βαθμούς, όντας ήδη στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, με την αποφυγή του υποβιβασμού να είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας. Η Ατλέτικο από την άλλη είναι στη 2η θέση και στο -4 από την Μπαρτσελόνα, είναι “πληγωμένη” από τη μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα παρουσιαστεί αποφασισμένη για το τρίποντο. Πιστεύουμε πως οι “ροχιμπλάνκος” μπορούν να περάσουν εύκολα από την έδρα της Λεγκανές, με το σκορ όμως να μην παίρνει μεγάλες διαστάσεις.Έτσι, θα πάμε με το Ατλέτικο & Under 3,5 σε απόδοση 2.05.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!