Περιστέρι: Εγκατέλειψαν μόνα τους δίδυμα βρέφη και έφυγαν από το σπίτι

Τα κλάματα των μωρών ξεσήκωσαν την γειτονιά στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα γείτονας να καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου και αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που μετέβησαν στο σπίτι, αφού εισήλθαν εντός και διαπίστωσαν ότι τα παιδιά ήταν εντάξει με εντολή εισαγγελέα τα βρέφη μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για ασφαλή φύλαξη και όταν γύρισαν πίσω στο σπίτι τους η ανήλικη μητέρα και ο νεαρός πατέρας τους συνέλαβαν για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Τα μωρά που εξετάστηκαν από γιατρούς δεν είχαν το παραμικρό και χαίρουν άκρας υγείας και έτσι οι αστυνομικοί αποδίδουν το περιστατικό σε καθαρή ανωριμότητα από πλευράς των γονέων, ενώ ο 23χρονος πατέρας ισχυρίστηκε ότι ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και χρειάστηκε να φύγουν βιαστικά με την 15χρονη σύζυγό του για να πάνε σε νοσοκομείο.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!