Τρίποντο πρόκρισης ψάχνει η ΑΕΚ απέναντι στην Αούστρια Βιέννης

Με στόχο τη νίκη, προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του Europa League, θα παραταχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ (22.05 COSMOTE SPORT 2) η ΑΕΚ απέναντι στην Αούστρια Βιέννης, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η «Ένωση», η οποία προέρχεται από την επική ανατροπή επί του Ολυμπιακού, στην πρεμιέρα των ομίλων έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Ριέκα και ως εκ τούτου, αν επικρατήσει και των Αυστριακών, θα φτάσει τους 6 βαθμούς και θα βρίσκεται πολύ κοντά στην επόμενη φάση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εν όψει της αναμέτρησης με την Αούστρια δεν υπολογίζει τους Σιμόες και Λόπες, αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Γκάλο, ενώ ο Βινίσιους δεν είναι δηλωμένος στην «κιτρινόμαυρη» ευρωπαϊκή λίστα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Γκάλο, Τσόσιτς, Βράνιες και Μπακάκη. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Γιόχανσον και ο Γαλανόπουλος, με τους Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια της επίθεσης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αραούχο και ο Λιβάια.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Ροντρίγκες, Τρίστασον, Μπακασέτας και Βλαχομήτρος.

Από τη μεριά τους, οι Αυστριακοί θα αγωνιστούν με 4-1-4-1. Το αρχικό σχήμα θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα οι Πεντζ, Κλάιν, Μοχάμεντ, Ρουάν, Μαρτσίνκο, Ταγιούρι, Λι, Γκρούνβλαντ, Χαλζχάουερ, Πιρές και Φρισενμπίχλερ.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!