Στοίχημα: Σε καλή κατάσταση το Μαυροβούνιο




Στοίχημα: Σε καλή κατάσταση το Μαυροβούνιο

Δευτέρα (04/09) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει κρίσιμες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως επίσης και μεγάλες μάχες για την 3η αγωνιστική του Eurobasket. Εμείς ξεχωρίσαμε τρία από αυτά τα παιχνίδια και θα τα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων όμως, μην ξεχνάτε, πως στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των νόμιμων διαδικτυακών καζίνο, όπως είναι αυτό της Vistabet.

Δεν χάνουν οι Μαυροβούνιοι
Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με το παιχνίδι ανάμεσα σε Μαυροβούνιο και Ρουμανία, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Το Μαυροβούνιο έχει εξαιρετική παρουσία μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκεται στη 2η θέση του 5ου ομίλου όντας σε ισοβαθμία με τη Δανία και στο -3 από την πρωτοπόρο, Πολωνία. Μετράει τέσσερις νίκες και δυο ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια του για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του συνέτριψε την Αρμενία με 4-1. Η Ρουμανία από την πλευρά της βρίσκεται στην 4η θέση με εννιά βαθμούς απογοητεύοντας πλήρως και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός μάχης για μια θέση στην πρώτη δυάδα, καθώς είναι στο -4 από τις προνομιούχες θέσεις, ενώ δείχνει και αδύναμη αγωνιστική ώστε να καλύψει αυτή τη διαφορά. Επιλογή μας θα αποτελέσει το 1DNB σε απόδοση 1.80, αρχικώς γιατί πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι θα διατηρήσουν το ίδιο σοβαρό πρόσωπο και αφετέρου γιατί η Ρουμανία δεν αποτελεί φόβητρο σε καμία των περιπτώσεων.

Καθαρίζει” οριστικά η Νιγηρία
Παραμένουμε σε ρυθμούς προκριματικών Μουντιάλ, ωστόσο περνάμε στη ζώνη της Αφρικής για την αναμέτρηση Καμερούν – Νιγηρία. Υπό φυσιολογικές συνθήκες η συγκεκριμένη αναμέτρηση πιθανόν και να έκρινε την πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών, ωστόσο η παρουσία του Καμερούν είναι κατώτερη του μετρίου και ουσιαστικά έχει χάσει κάθε ελπίδα. Σε μια σειρά τριών αγώνων έχει δυο ισοπαλίες και μια ήττα, βρίσκεται στο -2 από τη Ζάμπια και στο -7 από τη Νιγηρία και δεν φαίνεται να είναι σε θέση να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Η Νιγηρία από την άλλη μετράει το απόλυτο 3/3, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με εννιά βαθμούς και δείχνει να έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να παραμείνει εκεί. Σε περίπτωση νίκης κόντρα στο Καμερούν θα εξασφαλίσει την παρουσία της στον επόμενο γύρο οριστικά και αμετάκλητα και δείχνει να είναι σε θέση να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Θα πάμε με το 2DNB σε απόδοση 2.20, ένα σημείο που μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αξία.

Over στο Ισπανία – Ρουμανία
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με Eurobasket και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ισπανία και Ρουμανία, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η Ισπανία παρουσιάστηκε «αδίστακτη» στα δύο πρώτα παιχνίδια της, δε λυπήθηκε ούτε το Μαυροβούνιο ούτε την Τσεχία και πιθανώς να μη λυπηθεί και την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης, Ρουμανία. Μέχρι στιγμής οι Ισπανοί παίκτες «χαίρονται» την εμπειρία, παίζουν όλοι, χαρίζουν θέαμα και παρουσιάζουν εξαιρετικό ομαδικό παιχνίδι που βασίζεται στο τεράστιο ταλέντο που διαθέτουν. Φυσικά και παίζεται το -35.5, αφού νίκησε τις πολύ καλύτερες ομάδες του Μαυροβουνίου και της Τσεχίας με 39 και 37 πόντους αντίστοιχα, μπορεί να νικήσει τη Ρουμανία ακόμη και με 50 πόντους διαφορά. Προτιμότερη επιλογή όμως είναι το Over 152.5, το οποίο και θα επιλέξουμε σε απόδοση 1.91.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!