Ο Αγιασμός στη Πυλαία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 11 Σεπτεμβρίου 2017


Η Ανατολή Κωνσταντινίδου Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη και Πολιτευτής της Ν.Δ στη Β’ Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε στους Αγιασμούς των Σχολικών Μονάδων της Δημοτικής Ενότητας Πυλαίας μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη κ.Ιγνάτιου Καϊτεζίδη για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

H Ανατολή Κωνσταντινίδου στη συνέχεια ανέφερε ότι οι  πρωταγωνιστές της ημέρας είναι οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς οι οποίοι αφήνοντας την ανεμελιά της καλοκαιρινής περιόδου υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά με χαμόγελο, αισιοδοξώντας ότι όλοι μαζί μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης θα αγωνιστούμε για τον κοινό σκοπό όπου είναι ένα ποιοτικά αναβαθμισμένο Δημόσιο Σχολείο.

Ένα Σχολείο που θα αποτελέσει την αφετηρία για κάθε παιδί μέσω της γνώσης και της γενίκοτερης παιδείας που θα αποκτήσει να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!