Στην Ευκαρπία η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μ. Καραμεσίνη για παραχώρηση καταστημάτων στο Δήμο Παύλου Μελά


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Καθηγήτρια Μαρία Καραμεσίνη, θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 14.00, με το Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη στις Εργατικές κατοικίες της  Ευκαρπίας, Πλατεία Συνταγματάρχη Αθανασίου Κατσιά, για την παραχώρηση στο Δήμο Παύλου Μελά, οκτώ καταστημάτων του οικισμού εργατικών κατοικιών «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΙΙΙ» ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ (πρώην ΟΕΚ), υπό μορφή χρησιδανείου και για χρονικό διάστημα δέκα ετών.  
Η παραχώρηση αποτελεί μια θετική εξέλιξη στις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής Δήμου Παύλου Μελά και της Τοπικής Κοινωνίας της Ευκαρπίας.
Τα καταστήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για κοινωνικούς και πολιτιστικούς σκοπούς και γενικότερα προς όφελος των οικιστών και των δημοτών.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες, ενώ έχουν προσκληθεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά και οι τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ευκαρπίας.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!