Σε εφαρμογή και σήμερα τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. έως την αναχώρηση του ζεύγους Μακρόν

Κατά την μετακίνησή του από το κέντρο προς το Ίδρυμα Νιάρχος όπως και σε όλες τις προηγούμενες μετακινήσεις, η Λ. Συγγρού έκλεισε εντελώς και τώρα έχει δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία και θα κλείσει εκ νέου όταν αργότερα, περίπου στις 12 το μεσημέρι όταν αποχωρήσει από το Φάληρο για το κέντρο της Αθήνας και το Κολωνάκι όπου θα επισκεφτεί την Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή και το Γαλλικό Ινστιτούτο.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου βρίσκεται στην Αρχαία Αγορά κάτω από δρακόντεια βεβαίως μέτρα ασφαλείας.

Η αναχώρησή τους από το κέντρο της Αθήνας υπολογίζεται λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και περίπου μέχρι τις 4 το απόγευμα υπολογίζεται και η αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου και πάλι θα κλείσουν όλοι οι δρόμοι που έκλεισαν και κατά την άφιξή του χθες, πέραν του κέντρου δηλαδή, η Κατεχάκη, η Αττική Οδός κλπ. κατά μήκος της όποιας θα υπάρχουν πάλι κομάντο των ΕΚΑΜ, πυροτεχνουργοί κλπ. και βεβαίως το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα υπερίπταται διαρκώς μέχρι και την αναχώρησή τους.

Από όποιους δρόμους θα περνάει η αυτοκινητοπομπή, οι δρόμοι αυτοί μετά θα δίνονται και πάλι στην κυκλοφορία. Καλό είναι λοιπόν και σήμερα οι οδηγοί στην Πρωτεύουσα να οπλιστούν με υπομονή και να θυμούνται ότι σε λίγες ώρες οι ρυθμοί θα επιστρέψουν στην κανονικότητά τους.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!