Ντοκουμέντο: Η εφοριακός μετά την επίθεση με χυλό κρέπας

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, μόλις οι εν λόγω ελεγκτές παρουσιάστηκαν στο κατάστημα 43χρονου ιδιοκτήτη, εκείνος εκνευρίστηκε, άρπαξε το μπολ με το μείγμα της ζύμης για τις κρέπες και κυριολεκτικά τους έλουσε με αυτό από την κορυφή μέχρι τα νύχια μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και πελατών.

Οι εφοριακοί κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Λευκάδας όπου υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 43χρονου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση. Ο καταστηματάρχης διέφυγε μετά το περιστατικό.

Σήμερα, το τοπικό site lefkasnews.gr, δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του απίστευτου περιστατικού, το οποίο κατεγράφη σε κάμερες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σε αυτό το καρέ απεικονίζεται η γυναίκα εφοριακός μετά την επίθεση που δέχθηκε.  "Ήταν εριστικοί, ήθελαν σώνει και καλά να τον γράψουν με όλα τα τραπέζια "χτυπημένα", επειδή δεν υπήρχαν στα τραπέζια αποδείξεις. Έχει παραγίνει το χάλι τους. Ήρθε στο "αμήν" και εγώ να σου πω αλήθεια, σουβλατζής είμαι, αν ήμουνα κι εγώ, εγώ θα τους "σούβλαγα", δεν θα τους έριχνα κρέπες επάνω", ανέφερε μάλιστα σε δήλωσή του ο αδερφός του δράστη...

Πηγή: Λευκαδίτικα Νέα


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!