Η απάντηση Καμμένου, μέσω της συζύγου του, στο δημοσίευμα για το Λονδίνο

Πόλεμο λάσπης εις βάρος της οικογένειάς της καταγγέλλει η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, σε μακροσκελή δήλωσή της, με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά για το ταξίδι τους στο Λονδίνο.

«Συνεχώς βρισκόμαστε υπό φυσική παρακολούθηση και καθημερινά δεχόμαστε έναν πόλεμο λάσπης από συγκεκριμένο συγκρότημα ΜΜΕ που επιδιώκει την με κάθε τρόπο εξόντωσή μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η κ. Τζούλη υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της συκοφαντείται εξαιτίας της «αταλάντευτης στάσης του απέναντι σε φαινόμενα σήψης και διαφθοράς» με σκοπό να υπαναχωρήσει από την πολιτική ανάδειξή τους. 

Όπως υποστηρίζει, τα πρόσφατα δημοσιεύματα των Παραπολιτικών απλώς επιβεβαιώνουν την ουσιαστική βασιμότητα της μηνύσεως του κ. Καμμένου σε βάρος του εκδότη τους Ιωάννη Κουρτάκη.

«Μετά την άρση όλων των σχετικών απορρήτων, σε εκκρεμείς δικογραφίες, θα πληροφορηθούν οι Έλληνες πολίτες πώς δρουν οι πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες για την επικράτησή τους δε διστάζουν να παρακολουθούν όχι μόνον εμένα και την οικογένειά μου, αλλά ακόμη και δημόσιους λειτουργούς», συμπληρώνει. 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!