Φωτιά στη Νεμέα. Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Η φωτιά που ξέσπασε χθες την νύχτα στην ουσία φούντωσε σήμερα το μεσημέρι με την ραγδαία ενίσχυση των ανέμων και πλέον έχει επεκταθεί σε μία πολύ μεγάλη περίμετρο και σε μία εξαιρετικά δύσβατη τοποθεσία.

Κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές δεν υπάρχει αλλά το σημείο δεν προσεγγίζεται εύκολα και έτσι αποφασίστηκε να πάνε πολύ ενισχυμένες δυνάμεις, για να προλάβουν όσο το δυνατόν πολύ μεγαλύτερη επέκτασή της.

 

Την ίδια ώρα μαίνεται νέα πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στον αγροτικό συνεταιρισμό Νεμέας, η οποία όμως εμφανίζει καλύτερη εικόνα. Σο σημείο επιχειρούν 8 άντρες της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα.

Καλύτερη εικόνα εμφανίζει και μία δασική πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή Έξαρχος Αταλάντης στο νομό Φθιώτιδας, όπου πνέουν όμως δυνατοί άνεμοι. Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 11 οχήματα και 7 άτομα πεζοπόρο.

Αισιόδοξοι είναι οι επικεφαλής της Πυροσβεστικής και την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο Κοιλιωμένο Ζακύνθου στη νότια πλευρά του νησιού, σε πευκόφυτη δασική έκταση, σε δύσβατο σημείο και δίχως να απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 11 άντρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα.

 

 

(Φωτό και βίντεο: korinthostv.gr)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!