Την ψάχνει η αστυνομία του Κολοράντο: Η γυναίκα που αφοδεύει έξω από συγκεκριμένο σπίτι, ενώ κάνει τζόκινγκ

Απίστευτο κι όμως αληθινό: η αστυνομία του Κολοράντο αναζητεί μια μυστηριώδη γυναίκα η οποία αφήνει τα περιττώματά της συνεχώς έξω από ένα συγκεκριμένο σπίτι. 

Η «Mad Pooper», όπως την αποκαλούν τα αμερικανικά ΜΜΕ, έχει προκαλέσει κυριολεκτικά απόγνωση στους ενοίκους του σπιτιού. 

Όπως μεταδίδει το BBC, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, Κάθι Μπουντ, υποστηρίζει ότι το απίστευτο συμβάν έχει επαναληφθεί τουλάχιστον επτά φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Σημειωτέον δε, πως λίγο παρακάτω από το συγκεκριμένο σπίτι υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες. 

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής χαρακτηρίζει την υπόθεση «περίεργη» ενώ το ΚΚTV κατέγραψε τη γυναίκα την ώρα που έκανε τζόκινγκ στην περιοχή. 

Η Μπουντ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο KKTV ότι αφού την ειδοποίησαν τα παιδιά της, έσπευσε να μιλήσει στην γυναίκα.   «Πάω έξω και της λέω "είσαι σοβαρή; Στ' αλήθεια αφοδεύεις εδώ μπροστά στα παιδιά μου;" Και μου απαντά, "ναι, συγγνώμη"». «Εκείνη τη στιγμή νόμισα πως ντράπηκε, πως πρόκειται για ατύχημα, πως θα πάρει μία σακούλα, θα τα μαζέψει και δεν θα ξανακάνει τζόκινγκ ποτέ. Δεν συνέβη».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!