Λεβέντης: Με τον Τσίπρα δεν πάω ούτε πεθαμένος

«Με τον Τσίπρα δεν πάω ούτε πεθαμένος» ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξη που έδωσε την Παρασκευή.

«Εγώ είμαι κέντρο» είπε ο κ. Λεβέντης και συμπλήρωσε: «Αυτός είναι αριστερός που έγινε δεξιός. Κι εγώ ανθρώπους που αλλάζουν την ιδεολογία για να μείνουν στην εξουσία δεν τους εκτιμώ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τον πρωθυπουργό λέγοντας: «Τον Τσίπρα δεν θα τον στηρίξω. Μέχρι το τέλος θα βαδίσει με τον Καμμένο κι όπου του βγει».

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι ο πολιτικός χρόνος αυτής της κυβέρνησης θα εξαντληθεί τους δύο πρώτους μήνες της νέας χρονιάς. «Δεν διεκδικώ ρόλο αστρολόγου, ούτε προφητεία κάνω. Πολιτική εκτίμηση κάνω» τόνισε.

Για την υπόθεση του ναυαγίου στον Σαρωνικό ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε πως το θέμα δεν είναι αν θα παραιτηθεί ή όχι ο υπουργός Ναυτιλίας και πως «να βγάλουμε τον Κουρουμπλή και να βάλουμε τον Δρίτσα δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Για να κερδίσουμε πρέπει να ξαναγίνει το κράτος από την αρχή. Το κράτος είναι σάπιο. Όλοι είναι της ρεκλάμας και θέλουν να παίρνουν τον μισθό τους. Εγώ θέλω να ξηλωθούν εκ βάθρων όλοι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΠηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!