Δέσμευση Αλαφούζου για καθαρή ΠΑΕ

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Τότεναμ – Ντόρτμουντ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μία από τις βασικές προϋποθέσεις που έθεσε με την γραπτή του δήλωση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να προχωρήσει τον εγχείρημά του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι να παραλάβει την εταιρία «καθαρή» από χρέη.

Να μην έχει δηλαδή τα... βαρίδια που προέρχονται από άστοχες επιλογές που έχουν γίνει στο παρελθόν, έτσι ώστε ο προγραμματισμός και η υλοποίηση του για την επόμενη μέρα στον σύλλογο, να γίνει υπό στέρεες βάσεις.

Σε αυτό το αίτημα, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έχει συμφωνήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κατά την διάρκεια των επαφών που είχαν το τελευταίο διάστημα.

Άλλωστε ο συγκεκριμένος όρος, ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που τέθηκε στο τραπέζι των... διαπραγματεύσεως και ο Mr SKAI δεσμεύτηκε πως όταν παρουσιαστεί το πλάνο για το PAOFoundation, θα παραδώσει και εκείνος με την σειρά την εταιρεία «λευκή» από οικονομικές υποχρεώσεις.
 


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!