Συννεφιές και βροχές κατά τόπους την Κυριακή

Νεφελώδης αναμένεται να είναι ο καιρός τη Κυριακή με διαστήματα ηλιοφάνειας. Συγκεκριμένα αναμένονται αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας κατά περιόδους αυξημένες στη δυτική Ελλάδα. Τη νύχτα αναμένεται να βρέξει στα Επτάνησα και τη δυτική Στερεά Ελλάδα όπως και στην Ήπειρο.

Όπως αναφέρει το meteoclub, oι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 Μποφόρ. Στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 5 Μποφόρ και μόνο στο βόρειο τμήμα του πελάγους οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έως 4 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στις μέγιστες τιμές.






Αττική:

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και λίγα διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένονται στο νομό στη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 4 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει μεταβολή.

Θεσσαλονίκη:

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες αναμένονται στη συμπρωτεύουσα. Πιθανή τοπική βροχή ίσως σημειωθεί τη νύχτα στα δυτικά του νομού.Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 4 Μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει μεταβολή.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!