Διαλύεται ο Ηρακλής του... Παπαθανασάκη

Δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League η ΠΑΕ Ηρακλής 1908. Οι παίκτες του Ηρακλή ενημερώθηκαν από τους συνεργάτες του Σπύρου Παπαθανασάκη για την απόφαση, που ουσιαστικά σημαίνει την διάλυση της συγκεκριμένης ομάδας. 

Και λέμε "συγκεκριμένη ομάδα", καθώς εδώ και λίγες μέρες γίνεται κίνηση από μέλη της οικογένειας του Ηρακλή, να μετατραπεί σε Ηρακλή η ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Οριστική απόφαση θα υπάρξει τη Δευτέρα όταν θα γίνει νέα συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής. Ουσιαστικά επιχειρείται επανεκκίνηση από ερασιτεχνική κατηγορία, έτσι ώστε η ομάδα να απαλλαγεί από τα χρέη. 

Τέλος, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι μετά την σημερινή (6/9) εξέλιξη δεν θα χρειαστεί να γίνει μπαράζ ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και την ΠΑΕ Καραϊσκάκης, αφού και οι δύο ομάδες θα ανέβουν στην Football League. 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!