Με Βιεϊρίνια και Σαμπράνο απέναντι στον Παναιτωλικό

Με όλα τα μεγάλα όπλα διαθέσιμα πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στην αυριανή (16/9, 18:15) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Κάρλος Σαμπράνο (αναμενόμενο) και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια (παρότι πριν λίγες μέρες εκτιμούσε ότι χρειάζεται δύο-τρεις εβδομάδες για να είναι έτοιμος), μαζί με τους Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο που είχαν αγωνιστεί στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα.

Ακόμη, συμπεριέλαβε στους 19 διαθέσιμους τον Λέοβατς που γυμνάστηκε κανονικά και έδειξε ότι ξεπερνά το πρόβλημα στους κοιλιακούς, αλλά και τον Τσίμιροτ (ήταν εκτός επιλογών με τον Απόλλωνα) αντί του Κάνιας.

Εκτός έμειναν ακόμη οι: Σάχοβ (για δεύτερη φορά), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, ο τραυματίας Λεβέκ, οι μακροχρόνια τραυματίες Μυστακίδης, Γλύκος, οι Σιαμπάνης, Μπρκιτς (δεν υπολογίζεται) μκαι οι νεαροί Δημητριάδης, Δημητρίου.

Οι 19 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο τεχνικός του Δικεφάλου είναι αναλυτικά οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Σαμπράνο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης, Λημνιός.

H τελευταία προπόνηση πριν την μάχη της 4ης αγωνιστικής διεξήχθη στην Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Παρασκευής και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις.

Photo Credits: Eurokinissi


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!