Αποκάλυψη Έθνους: Η έκθεση για τη μοιραία Πόρσε και νέο βίντεο ντοκουμέντο

Σε αυτά και σε άλλα καίρια ερωτήματα απαντά η έκθεση πραγματογνωμοσύνης, που παρουσιάζει το ΕΘΝΟΣ και η οποία στο κύριο μέρος της έχει ολοκληρωθεί, ενώ απομένουν ελάχιστα γραφειοκρατικά σημεία μέχρι να κατατεθεί.

Αξιωματικοί της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, αλλά και οι διορισμένοι πραγματογνώμονες Γρηγόρης Μιχαλόπουλος και Γιώργος Χαρωνίτης, έχουν ερευνήσει όλα τα στοιχεία και τις διαθέσιμες πληροφορίες και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε διαφορετική αιτία πρόκλησης του τραγικού δυστυχήματος από αυτές που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Εθνους» η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει η μαύρη Πόρσε ήταν 320 χλμ/ώρα. Με τόσο μεγάλη ταχύτητα ο νεαρός οδηγός ήταν αδύνατον να αποφύγει τη σύγκρουση με το γκρι Χόντα του Υπάτιου Πατμάνογλου που είχε σταθμεύσει στο πάρκινγκ της λεγόμενης «ευθείας της Θήβας» αφήνοντας μέσα στο όχημά του την 33χρονη σύζυγό του, Αποστολία, και τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο.

Ο Υπ. Πατμάνογλου μαζί με την οικογένειά του ταξίδευαν με προορισμό την Πτολεμαΐδα και ο 24χρονος Γ. Βακάκης με συνοδηγό τον 23χρονο παιδικό του φίλο, Ανδρέα Γεωργακόπουλο, κατευθύνονταν ενόψει του τριημέρου των Αποκριών προς την Αράχοβα. Οπως φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στις 15.47.47 (δευτερόλεπτα) και ενώ ο Υπ. Πατμάνογλου έχει κάνει στάση και βρίσκεται στα αποχωρητήρια η μαύρη Πόρσε κινούμενη εκτός ελέγχου και με τεράστια ταχύτητα συγκρούεται με τέτοια βιαιότητα που το ρεζερβουάρ του Χόντα εξαϋλώνεται, τα καύσιμα διαχύνονται στον αέρα, το μοτέρ εκτινάσσεται σε απόσταση 85 μέτρων και τα δύο οχήματα κόβονται κυριολεκτικά στη μέση.

Ο θάνατος των Γ. Βακάκη και Αν. Γεωργακόπουλου, καθώς και της Αποστολίας και του μικρού Παύλου ήταν ακαριαίος. Το πόρισμα έρχεται να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά αναπάντητων ερωτημάτων, γύρω από τα αίτια που προκάλεσαν το πολύνεκρο δυστύχημα. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για κλατάρισμα κάποιου ελαστικού που οφειλόταν στην παλαιότητα των ελαστικών, ενώ στη συνέχεια αναπτύχθηκαν θεωρίες περί υπερθέρμανσή τους λόγω της υπερβολικής ταχύτητας.

Περισσότερα για το πόρισμα, διαβάστε στο Έθνος του Σαββατοκύριακου που κυκλοφορεί στα περίπτερα


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!