Συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος για την επίθεση στο Λονδίνο

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βρετανίας ανακοίνωσε τη σύλληψη και ενός δεύτερου άνδρα σε σχέση με την έρευνα για την επίθεση σε τρένο που σημειώθηκε την Παρασκευή στο Λονδίνο.

Ο άνδρας, που είναι 21 ετών, συνελήφθη στο προάστιο Χάουνσλοου του δυτικού Λονδίνου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Κρατείται βάση του Τρομοκρατικού Νόμου της Βρετανίας και έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 18 άνδρα που φαίνεται να σχετίζεται με την συγκεκριμένη επίθεση.

Η βρετανική αστυνομία από την Παρασκευή έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει και άλλους δράστες που ενδεχομένως να εμπλέκονται με την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου που προκάλεσε τον τραυματισμό 30 ατόμων.

Η επίθεση χαρακτηρίστηκε «τρομοκρατική» από τις βρετανικές αρχές και την ευθύνη ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.
cnn


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!