Φωτογραφία σοκ από τη Μυτιλήνη: Βρέφος σε παιδικό καθισματάκι πάνω σε μηχανάκι

Σάλο έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα η δημοσιοποίηση μίας φωτογραφίας στην οποία ένας άντρας οδηγεί ένα μηχανάκι και από πίσω του μία γυναίκα κρατά στο πλάι ένα παιδικό καθισματάκι μέσα στο οποίο μάλιστα βρίσκεται ένα μωρό πιθανότατα νεογέννητο.

Η φωτογραφία, που έχει κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων, σύμφωνα με μαρτυρία στο Facebook τραβήχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Μυτιλήνη. Η χρήστης που τη δημοσιεύει μάλιστα καταγγέλλει ότι αν και ενημέρωσε την αστυνομία, η απάντηση που πήρε ήταν ότι «δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Πάντως η φωτογραφία έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με κάποιους χρήστες κοινωνικών δικτύων να κατακεραυνώνουν τον οδηγό και τη γυναίκα που επιβαίνει στο μηχανάκι για ανεύθυνη συμπεριφορά και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, και άλλους να αναφέρουν ότι μπορεί απλά να επρόκειτο για κάποια ανάγκη.

com


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!