Ειρωνείες Τσακαλώτου για τα προαπαιτούμενα -Αγρια κόντρα με Κουτσούκο

Μέσα σε κλίμα υψηλών τόνων και ειρωνείας διεξήχθη η συζήτηση Τσακαλώτου-Κουτσούκου με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για τα 113 προαπαιτούμενα αλλά και για τα 95 που πρέπει να υλοποιηθούν μέχρι τα Χριστούγεννα.

Στην ερώτηση του κ. Κουτσούκου ο υπουργός οικονομικών απάντησε ειρωνικά λέγοντας: «Εχω καλά νέα για τον κ. Κουτσούκο, το internet περιέχει όλα τα στοιχεία τα οποία ζητά, στο site του ΔΝΤ και της Κομισιόν υπάρχουν και τα 113 προαπαιτούμενα και όλα όσα πρέπει να γίνουν μέχρι τα Χριστούγεννα. Ολα είναι σε δημόσιο χώρο. Αν δεν ξέρετε να χειρίζεστε το internet στείλτε μου ένα συνεργάτη σας να σας μάθουμε πως μπορείτε να κατεβάσετε όποια πληροφορία θέλετε από το διαδίκτυο”.

Η απάντηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κουτσούκου ο οποίος μίλησε για θράσος του κ. Τσακαλώτου: “ Λυπάμαι για το θράσος σας, αντί να ζητήσετε συγγνώμη μας κατηγορείτε ότι δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο. Μπορεί να μην σπούδασα στην Αγγλία όπως εσείς όμως φυσικά και ξέρω να χρησιμοποιώ το διαδίκτυο. Εγώ θέλω να μου καταθέσετε τα χαρτιά με τις υπογραφές σας και όχι να με παραπέμπεται στο διαδίκτυο. Θα πρέπει να ντρέπεστε».

Στη δευτερολογία του ο κ. Τσακαλώτος συνέχισε με τον ίδιο τόνο λέγοντας ότι «ο κύριος Κουτσούκος εμφανίστηκε σαν φοιτητής που που έχει πιαστεί απροετοίμαστος».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι τόσο οι επιστολές του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάννη Στουρνάρα όσο και η δική του προς το Δ.Ν.Τ υπάρχουν στις σελίδες του ΔΝΤ στο διαδίκτυο και επανέλαβε την πρόσκληση του να στείλει ο κ. Κουτσουκος δυο συνεργάτες του προκειμένου ο υπουργός και οι δικοί του συνεργάτες να τους μάθουν πως μπορούν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και να βρίσκουν έγγραφα που υπάρχουν σε δημόσιο χώρο.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!