Εξαιρετική η παράσταση “ΚΟΚΚΙΝΟ” χθες βράδυ στο Χρ. Τσακίρης. Σήμερα ή δεύτερη παράσταση [φώτο]





Τον καιρό της παρανομίας, στο σπίτι μας, το πάτωμα της κουζίνας είχε καταπακτή. Εκεί κρύβαμε τους παράνομους. Βήμα άγνωστο ν’ ακούγαμε έξω από την πόρτα, οι σφυγμοί μας πιάναν τους εκατό. Συνθηματικά λόγια, συνθηματικά χτυπήματα, ως κι ο βήχας μάς μιλούσε. Τα πιο δύσκολα ήταν τα βράδια, τότε που ο ύπνος σου κλέβει τις αισθήσεις, σ’ αφήνει εκτεθειμένο, ανυπεράσπιστο. Μόλις ανοίγαμε τα μάτια μας, γρήγορα γρήγορα να ντυθούμε, μη γίνει καμία έφοδος και μας πετύχουν με τα νυχτικά.
Στους παραέξω αυτό δε φαινότανε. Φροντίζαμε τα λουλούδια, καλημερίζαμε τη γειτόνισσα, μαγειρεύαμε, ράβαμε μια φούστα, ένα παλτό, ζούσαμε σκεπασμένοι με τη φλούδα της καθημερινότητας. Κι ήρθε ο προδότης, έκανε μια έτσι, έχωσε το δάχτυλο μες στη ζωή μας, μας ξεφλούδισε.
(Ολυμπία Σταύρου, Κόκκινο)



Μια πολύ όμορφη παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Χρ. Τσακίρης για να δούν την παράσταση "ΚΟΚΚΙΝΟ" σε σκηνοθεσία Σπύρου Λαζαρίδη.
Η παράσταση ήταν η πρώτη από τις δυο που ανακοινώθηκαν και οργανώθηκε από τους συλλόγους γονέων του 2ου ΓΕΛ και 2ου Γυμνασίου Σταυρούπολης. 
Σήμερα στις 8.00 μμ θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη παράσταση. 

Λεπτομέρειες για την παράσταση δείτε εδώ http://www.avatonpress.gr/2017/09/2-2.html Δείτε φωτορεπορτάζ απο την παραστάση....






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!