Στοίχημα: Δε χάνει η Κορτράικ

Στοίχημα: Δε χάνει η Κορτράικ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι στοιχήματος της Παρασκευής (22/09) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Γαλλία, Βέλγιο και Τουρκία, ενώ το "μενού" συμπληρώνεται και από μία επιλογή για το Σούπερ Καπ του μπάσκετ στην Ισπανία!
Προβάδισμα η Κορτράικ
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με το "δυνατό" σημείο της ημέρας, το οποίο προκύπτει από το Βέλγιο και τον αγώνα Αντβέρπ - Κορτράικ. Οι γηπεδούχοι, στην επιστροφή τους στη "μεγάλη" κατηγορία, παρουσιάζουν καλή εικόνα και μεσοβδόμαδα επικράτησαν 2-0 της Λιρς για το Κύπελλο, ενώ είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Λόκερεν για το πρωτάθλημα. Η Κορτράικ, από την πλευρά της, είχε επίσης υποχρεώσεις για το Κύπελλο, εκεί όπου κέρδισε με 5-3 την Ντούρμπι, ομάδα γ' κατηγορίας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την Άντερλεχτ, κόντρα στην οποία πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Η Αντβέρπ έχει συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς έως τώρα,αλλά σε καμία περίπτωση δεν διαθέτει τις λύσεις και το "βάθος" του ρόστερ της Κορτράικ που πείθει, επίσης, με τις εμφανίσεις της. Επιλογή το Χ2 σε απόδοση 1.83.
Κερδίζει η Νις
Η επόμενη πρόταση έρχεται από τη Γαλλία και τον αγώνα Νις - Αζνέ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα από τη Νίκαια, προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Ρεν (1-0), είχαν προηγηθεί οι... θρίαμβοι απέναντι σε Μονακό (4-0 εντός) και Ζούλτε Βάρεγκεμ (5-1 εκτός). Στον αντίποδα, η Ανζέ προέρχεται από τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, την οποία την πραγματοποίησε στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μετς, από την οποία ηττήθηκε με 0-1. Η έδρα έχει το προβάδισμα στη σημερινή συνάντηση, στο 1.90 προσφέρεται ο "άσσος" και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή.
Καλύπτει το χάντικαπ η Τραμπζονσπόρ
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και την Αλάνιασπορ. Η Τράμπζον προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπασακσεχίρ (2-2), αφήνει σε γενικές γραμμές θετικές εντυπώσεις φέτος, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα και φιγουράρει στο -2 από την πρώτη τετράδα. Η Αλάνιασπορ, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και γνώρισε "βαριά" ήττα με 1-4. Δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-1-3). Η ανωτερότητα των γηπεδούχων είναι δεδομένη, μπορούν να φτάσουν τη νίκη και μάλιστα σχετικά εύκολα. Θα πάμε με το χάντικαπ -1 της Τραμπζονσπόρ σε απόδοση 1.95 (-1 Ασιατικά Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν η Τραμπζονσπόρ κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά εντός τέρματος, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).
Μπορεί η Γκραν Κανάρια
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, Γκραν Κανάρια - Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα της πρώτης. Η προετοιμασία της Ρεάλ για τη νέα σεζόν δεν διεξήχθη υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, λόγω της συμμετοχής αρκετών αθλητών της στο Eurobasket, ενώ έχει χάσει με τραυματισμούς τους πολύ σημαντικό Γιουλ και Ντόνσιτς. Η Γκραν Κανάρια, από την πλευρά της, είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας από την αντίπαλό της, αγωνίζεται σήμερα στην έδρα της και θέλει να ξεκινήσει τη σεζόν υπερασπιζόμενη τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι! Οι γηπεδούχοι παραδοσιακά δυσκολεύουν τη "βασίλισσα" στο Λας Πάλμας, βρίσκονται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, θα τους επιλέξουμε με χάντικαπ +5.5 πόντους, σε απόδοση 1.91.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!